Maskinteknikere, Tekniske tegnere/designere

Maskinteknikere, Tekniske tegnere/designere

ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter maskinteknikere / produktionsteknologer, tekniske tegnere og designere.

Hos ScanPeople har vi meget travlt med at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgsel efter vores assistance er stigende.

 Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede og engagerede maskinteknikere / produktionsteknologer, tekniske tegnere og designere.

Vi har flere former for ansættelser herunder vikar-, konsulent, try and hire-forløb og faste stillinger.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Udføre P&I diagrammer, klemrækker, Trip Schedule mm..
  • Fastlægge dokumentationskrav og afklare tekniske dokumentations spørgsmål.
  • Kontrollere, udføre dokumentationsspecifikationer og følge op på tegninger til / fra underleverandører, herunder tegning i AutoCAD, Inventor, Solidworks og tilsvarende.
  • Udarbejde tekniske specifikationer i overensstemmelse med kontraktligt behov, dokumentationskrav og kvalitet.
  • Medvirke til løbende forbedringer i proces og procedurer.
  • Bistå projektledere på tildelte projekter med afklaring af tekniske spørgsmål mv.

Opstart:
Vores kunder har løbende behov og der ansættes løbende. 

Ansøgning
Hvis du ønsker at komme i betragtning, er du velkommen til at oprette dig i vores database. Klik på linket nedenfor. Så kan ScanPeople kontakte dig, hvis vi finder et job, som passer til dine kvalifikationer. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte ScanPeople på telefon 43 31 00 71 eller via mail på info@scanpeople.dk

Om ScanPeople
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo-gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Træd ind i en verden af ekspertise og talent hos ScanPeople, hvor vi har specialiseret os i at levere topkvalificeret personale inden for industri, medico, teknik og pharma.

Dyk ned i vores univers på www.scanpeople.dk, hvor du også opdager vores ekstraordinære kompetencer inden for salg, marketing, kontor og administration.

Vi er derudover stolte af, at Nordic Quality Recruitment er en integreret del af ScanPeople.

NQR er specialiseret i at identificere og tiltrække kvalificerede specialister og managers inden for Life Science- industrien. Som en dedikeret enhed inden for ScanPeople-familien bringer NQR ekspertise, erfaring og en unik forståelse af Life Science-sektoren til vores omfattende rekrutteringsservices.