Scan Search

Scan Search

 
 

Når du søger specialister

Search og headhunting adskiller sig fra normal rekruttering. Search og headhunting kan med fordel benyttes i tilfælde, hvor der er tale om en helt speciel profil med et begrænset antal kvalificerede kandidater på markedet, eller når opgaven nødvendiggør en direkte og personlig kontakt til potentielle kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende, men ofte kan fristes af det rigtige jobtilbud.

ScanPeople sikrer dig en professionel rekruttering af de bedst kvalificerede kandidater, der findes på markedet. Det sker på baggrund af en grundig analyse af jobbet, din virksomhed og de potentielle kandidater.

Vi kan varetage hele search- og headhunting-processen, dele af denne eller kombinere search og headhunting med rekruttering. Lige hvad du og din virksomhed har brug for, så skræddersyer vi vores search og headhunting præcis til jer. Læs også om vores Scan Rekruttering for at se, hvordan disse ydelser komplimenterer hinanden. 

ScanPeople tilbyder:
  • At sikre, at search- og headhunting-processen foregår diskret og anonymt, hvis dette ønskes.
  • At foretage direkte search og headhunting, men også operere via vores database, faglige- og sociale netværk samt eksterne CV-databaser – alt sammen i kraft af vores omfattende markedskendskab.
  • At kontakte potentielle kandidater telefonisk og interviewe dem indledningsvis i search- og headhunting-processen.
  • At indkalde kvalificerede og motiverede kandidater til en personlig samtale.
  • At indhente referencer, give afslag mv.
  • At sørge for, at din virksomhed udelukkende modtager CV, ansøgning og en skriftlig præsentation af de bedst kvalificerede kandidater.
  • At udarbejde profilanalyser på udvalgte kandidater, hvis du ønsker det.
  • At bistå i forbindelse med afholdelse af samtaler i din virksomhed.

– Og som professionel sparringspartner følger ScanPeople løbende op på processen og samarbejdet.

ScanPeople tilpasser altid sin search og headhunting efter dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i en åben og ærlig dialog finder vi frem til det perfekte match, så vi effektivt kan ramme de rette kandidater.

Det sker i kraft af et kvalitetsbevidst og etisk korrekt search- og headhunting-forløb, hvor såvel kandidaterne som din virksomhed naturligvis bliver behandlet professionelt og respektfuldt.