Referencer

Referencer

Vi er stolte af at have kunder, som kommer igen og igen her hos ScanPeople, og det er vigtigt for os, at vores kunder er trygge i vores samarbejde. 

Du kan nedenfor få et lille overblik over nogle af vores kunder, som vi har hjulpet gennem årene. 

Vi er derudover også meget stolte af at have Nordic Quality Recruitment, som er ScanPeople’s søsterselskab, med ombord.
Se her, hvilke kunder de gennem tiden har hjulpet. 

Vi er hos ScanPeople enormt taknemmelige for de samarbejdspartnere vi har. Nedenfor får du et udpluk og hvad de mener om vores samarbejde. 

Referencer Slideshow

Magventure

Pia Juul Jungsvig - HR Business Partner
Jeg ’arvede’ brugen af ScanPeople fra en tidligere kollega, og det er nu 5 år siden. Jeg er glad for at kunne sige, at vi har haft et rigtig godt samarbejde over årene, og jeg oplever ScanPeople som interesserede og engagerede i vores virksomhed. De har mange gange været os behjælpelige med både at finde vikarer og nye faste kolleger til os. De kender os efterhånden som virksomhed, hvilket er meget værdifuldt i deres søgning efter kandidater til os. Vi sætter stor pris på den dialog vi har, og vi forventer bestemt at fortsætte det gode samarbejde fremover.

Sterigenics

Nina Birkelund Olsen - HR
Sterigenics har arbejdet sammen med ScanPeople i en årrække – de har hjulpet os med både direkte rekruttering og vikariater. En af de ting vi især sætter stor pris på er den gode kommunikation; det er vigtigt for mig, at jeg kan stole på at vores samarbejdspartner gør som lovet – og det gør ScanPeople. Selv om rekrutteringsmarkedet – og dermed også vores behov – hele tiden ændrer sig, kan vi altid tale os til rette og finde løsninger. Så jeg ringer helt sikkert til ScanPeople, når vi har brug for ekstra hænder i vores Produktion

Leica Geosystems

Brian T Hansen - Aftermarket Manager
Vi har samarbejdet med Scanpeople igennem en årrække – altid til vores fulde tilfredshed. Det har været i forbindelse med rekruttering af både fastansatte og vikarer.
Scanpeople sætter sig ind i hvad det er for en profil vi leder efter og gør deres bedste for at finde kvalificerede kandidater. Vi får løbende opdateringer på fremdriften i de rekrutteringer, som de håndterer for os, og de kandidater, de præsenterer for os, er meget relevante og kvalificerede.
Det er vores klare forventning, at vi også fremover vil gøre brug af deres ekspertise, og vi vil klart anbefale Scanpeople i vores netværk.

Heka Dental

Gitte Nielsen - Produktionschef
ScanPeople har i mange år været en god samarbejdspartner, som kender husets værdier og miljø særdeles godt. Vi er tilfreds med de profiler som ScanPeople har præsenteret os for, ScanPeople har forstået vores behov og er dygtige til at finde kandidater, der passer til vores virksomhedskultur og jobbeskrivelser.
Kommunikationen med ScanPeople har været rigtig god og ScanPeople har været lydhøre over for vores input og holdt os godt opdateret undervejs i rekrutterings processen.
Vi er glade for samarbejdet og sikre på at de kan finde gode kandidater til os fremadrettet.