Om ScanPeople

Om ScanPeople

Her er lidt om ScanPeople: Vi assisterer virksomheder i Danmark og Norden med tilpassede løsninger inden for rekruttering, vikarassistance, search, interim management og outplacement. 

Det har siden grundlæggelsen i 2009 været ScanPeople’s mål at være vores kunders foretrukne rekrutteringspartner på grund af vores høje standard, service og kvalitet. 
En af vores store styrker er hver medarbejders unikke baggrund, som bidrager til en dynamisk teamspirit og værdifulde løsninger.

Vi er kompetente rådgivere og altid klar med sparring i enhver situation. Vi stræber efter at være det perfekte match mellem kandidat og virksomhed, så vi bidrager til personaleløsninger, der holder. Vores kunder er vores samarbejdspartnere og kandidater og vikarer er vores ambassadører.

Ansvar for mennesket og naturen.
Hos ScanPeople vil vi gerne passe på mennesket og naturen. Derfor tager vi et socialt og miljømæssigt ansvar. Vi har blandt andet en konkret plan for vores arbejde med bæredygtighed. Se mere om vores plan under Bæredygtighed & CSR.

Herudover giver vi økonomisk støtte til og udviser engagement i diverse organisationer, foreninger og gode formål. Se mere under ScanPeople støtter

ScanPeople drives af ejerleder og adm. direktør, Brian Jørgensen.

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo-gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeople’s store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Træd ind i en verden af ekspertise og talent hos ScanPeople, hvor vi har specialiseret os i at levere topkvalificeret personale inden for industri, medico, teknik og pharma.

Dyk ned i vores univers på www.scanpeople.dk, hvor du også opdager vores ekstraordinære kompetencer inden for salg, marketing, kontor og administration.

Vi er derudover stolte af, at Nordic Quality Recruitment er en integreret del af ScanPeople.

NQR er specialiseret i at identificere og tiltrække kvalificerede specialister og managers inden for Life Science-industrien. Som en dedikeret enhed inden for ScanPeople-familien bringer NQR ekspertise, erfaring og en unik forståelse af Life Science-sektoren til vores omfattende rekrutteringsservices.

ScanPeople garanterer

 • Nogle af markedets bedste searchere.
 • Fokus på at skabe resultater.
 • Kompromisløs kvalitet i arbejdet.
 • En loyal og ærlig rekrutteringspartner: Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Vi oplyser, vi handler, og vi følger op.
 • Gensidig respekt og personligt engagement.
 • En dansk organisation med kort vej til handling.
 • Et vidtspændende netværk.
 • Sikkerhed: ScanPeople er en del af Scanavo- gruppen, som er en veletableret og økonomisk velfunderet koncern.

Vores mission, vision og værdier 

ScanPeople’s mission er at medvirke til bæredygtig udvikling, vækst og resultater gennem mennesker og skabe værdifulde løsninger.

Vores vision er at være…

 1. Vores kunders foretrukne rekrutteringspartner med fokus på service, kvalitet og leverance.
 2. En seriøs bidrager til det danske arbejdsmarkeds succes og vækst gennem personlig service, professionalisme og engagement.
 3. Opkvalificerede med de kompetencer og den tilgang, der kræves for at skabe bæredygtige løsninger, der sikrer vores fremtid.

Vi arbejder og træffer beslutninger ud fra vores kerneværdier:

 • Resultatskabelse
  … i enhver situation vil vi skabe de bedste resultater for vores kunder og kandidater.
 • Gensidig respekt
  … vi udviser respekt, skaber tryghed og ser vores kunder og kandidater som ligeværdige parter, uanset baggrund, etnisk oprindelse, alder, køn og sociale forhold.
 • Troværdighed
  … vi er en loyal og ærlig rekrutteringspartner. Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Vi oplyser, vi handler, og vi følger op.
 • Personligt engagement
  … vi interesserer os for og involverer os i det enkelte menneske. Vi støtter, giver professionel sparring og bidrager til, at alle vi er i kontakt med, når deres mål.