Scan Rekruttering

Scan Rekruttering

 
 
 

Professionel og kvalitetsbevidst rekruttering

At udlicitere rekruttering af nye medarbejdere er et spørgsmål om tillid.

Derfor er det vigtigt for alle parter, at forløbet foregår smidigt og fejlfrit, så vi finder den rette medarbejder og minimerer risikoen for en fejlansættelse. 

Vores kandidater og din virksomhed bliver altid behandlet professionelt og respektfuldt. Med en åben og ærlig dialog sikrer vi det perfekte match i kraft af en effektiv, kvalitetsbevidst og etisk korrekt rekruttering.

ScanPeople tilpasser rekrutteringen af nye medarbejdere til netop dine ønsker og behov. Vi kan varetage hele rekrutteringsprocessen, dele af den eller kombinere rekruttering med search og headhunting.

ScanPeople tilbyder:
  • At gennemgå og besvare ansøgninger, screene kandidater pr. telefon før interview, indkalde til samtaler, varetage det første interview, indhente referencer, give afslag mv.
  • At udarbejde og indrykke stillingsopslag.
  • At annoncere på diverse jobportaler og på vores hjemmeside, tiltrække kandidater via eksterne CV-databaser samt stille ScanPeople’s database og omfattende faglige og sociale netværk til rådighed for din virksomhed.
  • At varetage hele rekrutterings-, search- eller headhunting-processen, så din virksomhed udelukkende skal forholde sig til CV, ansøgning og en skriftlig præsentation af de bedst kvalificerede kandidater.
  • At udarbejde profilanalyser på udvalgte kandidater, hvis du ønsker det.
  • At bistå i forbindelse med afholdelse af samtaler i din virksomhed.
  • At være professionel sparringspartner i rekrutteringsprocessen.
Processen:

I modellen herunder kan du se en skitse af, hvordan en rekrutteringsproces kan se ud hos os som  rekrutteringsbureau. Processen kan naturligvis tilpasses jeres ønsker og behov.

Alt i alt sikrer ScanPeople, at din virksomhed bruger minimal tid på rekruttering og i stedet kan fokusere på sine kernekompetencer.

Kontakt os på telefon: 43310071 eller mail: info@scanpeople.dk, og lad os i fællesskab finde frem til, hvordan vi bedst kan understøtte din virksomheds rekruttering.