Industrielektrikere / Automatikteknikere

Industrielektrikere / Automatikteknikere

ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter Industrielektrikere og Automatikteknikere.

Hos ScanPeople har vi meget travlt med at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgsel efter vores assistance er kraftigt stigende.

Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede og engagerede Industrielektrikere og Automatikteknikere.
Vi har flere former for ansættelse herunder vikar, try and hire-forløb og faste stillinger.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Montage og opbygning af virksomhedens maskiner. 
  • Kabling af tavler til PLC og industriautomation. 
  • Læse og forstå montagevejledninger. 
  • Montering af eltavler iht. tegninger og dokumentation. 
  • Montage af styringer, instrumenter osv. 
  • Montere/ombygge eltavler til kundespecifikke projekter. 

Opstart:
Hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgning:
Hvis du ønsker at komme i betragtning, er du velkommen til at oprette en profil i vores database. Klik på linket nedenfor. Så kan ScanPeople kontakte dig, hvis vi finder et job, som passer til dine kvalifikationer. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte ScanPeople på telefon 43 31 00 71 eller via mail på info@scanpeople.dk

Om ScanPeople.
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo-gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeople’s store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Træd ind i en verden af ekspertise og talent hos ScanPeople, hvor vi har specialiseret os i at levere topkvalificeret personale inden for industri, medico, teknik og pharma.

Dyk ned i vores univers på www.scanpeople.dk, hvor du også opdager vores ekstraordinære kompetencer inden for salg, marketing, kontor og administration.

Vi er derudover stolte af, at Nordic Quality Recruitment er en integreret del af ScanPeople.

NQR er specialiseret i at identificere og tiltrække kvalificerede specialister og managers inden for Life Science- industrien. Som en dedikeret enhed inden for ScanPeople-familien bringer NQR ekspertise, erfaring og en unik forståelse af Life Science-sektoren til vores omfattende rekrutteringsservices.