Scan Vikar – fleksibel vikarløsning

ScanPeople tilbyder vikar, rekruttering

ScanPeople tilbyder fleksibel vikarassistance af højeste kvalitet. I forbindelse med spidsbelastninger, orlov, ferie, tidsbegrænsede projekter, sygemeldinger o.l. kan der være behov for hurtigt og effektivt at finde en vikarløsning.
ScanPeople sikrer dig den fornødne arbejdskraft, når du har behov for det.

Vi tilbyder:

  • Dag-til-dag-vikarløsninger
  • Vikarassistance der strækker sig over en længerevarende periode i forbindelse med fx barsel eller tidsbegrænsede projekter
  • Vikariater af længere varighed

 

 Fordele ved ScanPeoples vikarløsning:

  • Din virksomhed har mulighed for med kort varsel at tilpasse organisationen til det aktuelle personalebehov
  • Du betaler kun pr. effektiv vikartime, og der er kort opsigelsesvarsel ved en vikarløsning
  • Du sparer tid:

ScanPeople sikrer kvaliteten via en omhyggelig udvælgelse af vores vikarer, og du vælger selv, om du vil indkalde vores kvalificerede vikarer til en personlig samtale eller overlade hele vikar-udvælgelsesprocessen til os.
ScanPeople varetager som arbejdsgiver den administrative del, herunder aflønning af vikarer, indrapportering af feriepenge, ATP, sygedagpenge, G-dage mv.

  • Lever vores vikar mod forventning ikke op til dine forventninger, er det muligt med kort varsel at erstatte vikaren med en anden vikar
  • Har du løbende behov for vikarassistance, vil vi, så vidt det er muligt, sende den eller de samme vikarer til det aktuelle vikariat

 

Hvis din virksomhed og vores vikar i forlængelse af et vikariat bliver enige om en permanent ansættelse, er det muligt efter blot 13 uger/481 timer at ansætte vores vikarer uden yderligere omkostninger for din virksomhed. Ønsker du at ansætte vores vikar, inden de 13 uger er gået, beregner vi et forholdsmæssigt honorar.

 

Kontakt os på tlf.: 43310071 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skaffe fleksibel og kvalificeret arbejdskraft.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.