Referencer fra Outplacement forløb hos ScanPeople

 

Læs her referencer fra kunder og kandidater, som tidligere har været igennem et Scan Outplacement forløb eller et coach forløb hos Mette Hundewadt.

 

Stefan A. H. Holmgren

”Når en medarbejder forlader virksomheden, er det vigtigt, at processen sker på en pæn og ordentlig måde således, at man sikrer medarbejderen trygt og sikkert kan få et nyt og spændende job.
Vi har anvendt ScanPeople til en outplacement opgave med stor succes for medarbejderen og med en god mavefornemmelse for os selv.
 
ScanPeople følger fint op og kommer med tilbagemeldinger på hvordan det efterfølgende går med medarbejderen. ScanPeople er topprofessionel og inspirerende, jeg kan varmt anbefale dem.”
 
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager, Gemü ApS
 
 

Peter Rasmussen

ScanPeople Outplacement referencer Peter RasmussenPeter stod pludselig i aug. 2020 uden job, og blev tilbudt et outplacement forløb, som han takkede ja. Han fik en personlig scan-konsulent, som forsikrede ham om, at han var i trygge hænder og ville blive klædt ordentlig på til fremtiden.

Gennem Scan-Outplacement fik Peter hjælp til bl.a. at håndtere situationen, lære sig selv bedre at kende gennem personligheds- og intelligenstest, mv. Han siger ”Det var godt at få støvet CVét af, få fif til ansøgninger og finde ud af hvilke kanaler, der bruges til jobsøgning. Jeg er fx ikke den store bruger af sociale medier, så det er heller ikke min foretrukne jobsøgningskanal. Jeg har talt med min scan-konsulent om at lave en mere ”lækker” LinkedIn profil, så det er jeg nu i gang med.”

Hvor er Peter nu? Han fortæller ”Efter at have vænnet mig til ikke at have et arbejde, går det egentlig meget godt. Der er skrevet en del ansøgninger til fuldtidsstillinger. Jeg søger indenfor intern/ekstern salg, projektleder- og teknisk support stillinger i pharma- og produktionsindustrien, men der er meget stille derude.”

Peter Rasmussen
Scan-Outplacement kandidat

Referencer fra Mette Hundewadts klienter

 

Helga Andersen

ScanPeople outplacement referencer”Nogen gange har vi alle sammen brug for værktøjer til at finde den rigtige kurs i vores liv, eller blot blive guidet til at få en balance i vores hverdag både privat og på vores arbejdsplads. 

Her er Mette Hundewadt den coach, som i de sidste mange år af mit professionelle- og privatliv har vejledt mig til de rigtige beslutninger og givet mig værktøjer, og dermed styrken til at følge mine drømme.

Lige fra arbejdsrelaterede beslutninger med fokus på medarbejderudvikling og Team Management, personlige udviklingsområder samt svære og ”modige” beslutninger i mit liv.

Jeg kan varmt anbefale Mette, da hun den dag i dag er en sparringspartner i mit liv, hvortil jeg jævnligt vender tilbage for at få et ”sundhedstjek”. Det giver mig energi til fortsat at vokse som menneske men også professionelt.”

Helga Andersen
Tidligere Marketing & Business Director, Spanien, Novo
Stifter og CEO af www.danishreveal.com
 
 

Sasseline

ScanPeople outplacement referencerJeg har igennem det sidste halve år været i et terapiforløb hos Mette. Mette er yderst kompetent, professionel og tillidsvækkende med et stort nærvær og varme.

Mette har hjulpet og støttet mig gennem en stor personlig udvikling, og jeg har fra dag ét følt mig helt tryg i hendes hænder, både kropsligt med kranio sakral, men også med en meget professionel coaching og vejledning.

Mette har en evne til at se og fornemme lige præcis hvor jeg var og er i min udvikling og har støttet mig derfra.

Jeg ser Mette som en helt unik behandler og coach, der både kan arbejde med kroppen og sindet på samme tid.

I den sammenhæng har Mette været guld værd for mig. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at søge råd, støtte og vejledning hos Mette."

 

 

Klik her, for at se flere af Mettes referencer

Guide til jobsøgning

ScanPeople guider dig igennem jobsøgningen hos ScanPeople skridt for skridt.

Vi har lavet en video- og en PDF guide til dig!

Guide mig igennem ansøgningen