12-10-2020

Ny Kunde- & Salgschef hos ScanPeople vikar- og rekrutteringsbureau. Læs hvem det er her.

ScanPeople vikar og rekruttering, Flemming Juliussen, ny kunde- og salgschef

I 2010, da der ikke var ret mange der kendte til ScanPeople vikar- og rekrutteringsbureau, blev Flemming Juliussen ansat, og sidenhen har Flemming været med til at udbrede budskabet omkring ScanPeople og deres ydelser. Det er blevet til 10 år med mange timer på telefonen, og altid med kundens behov i fokus.

Dette har nu betydet at Flemming, efter 10 år er udnævnt til kunde- og salgschef hos ScanPeople. Flemming har alle dage bidraget til at ScanPeople ’s succes har været en kombination af at kunden vidste hvad ScanPeople kunne, og at ScanPeople har leveret når det gjaldt.

”Flemming er den utrættelige og ihærdige networker, der griber telefonen og ringer til kunden og siger pænt goddag, og spørger hvordan det går. Han er flink til at spørge om der er noget vi kan hjælpe med, og når telefonen ringer på kontoret, er han hurtig til at tage telefonen så folk føler sig velkommen”, udtaler Brian Jørgensen, direktør hos ScanPeople.

”Flemming er en som går den utraditionelle vej. Vi har ingen fancy systemer, der hjælper os, ingen genveje, men kun en rugbrødsmotor, som vores kunder kan mærke, og vi brænder for at levere kvalitet og servicere kunden. Vi følger op, leverer og servicerer. Det er vores stærkeste varemærke”, fortsætter Brian Jørgensen.

I ScanPeople er kontakt med kunden en stor del af hverdagen. Både for Flemming og kollegaerne. Det er virkelig essentielt at have kontakt med kunderne. ”Hvem ved om en kundekontakt har fået nyt job, eller har brug for en ny medarbejder, hvis ikke man ringer til dem”? Spørger Flemming.  

 

Tager hul på et nyt kapitel

Flemming vil fra nu af overtage ansvaret for alle kunder, og har en god sparring med sine kollegaer, der varetager kundekontakten sammen med Flemming, som stadig har sine egne kunder at kontakte.

ScanPeople, som i øvrigt – ligesom Flemming - har fejret 10-års jubilæum - går en ny tid i møde med Flemming som kunde- og salgschef. Med et konstant fokus på kundernes behov, og med stadig øje for forbedring, tager ScanPeople hul på et nyt kapitel i sin ca. 10-årige historie med sigte på mange gode år i fremtiden med flid, ihærdighed, OPTIMISME og disciplin.

 

Om ScanPeople

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed stiftet i 2009. ScanPeople er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. ScanPeople besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.