03-02-2022

Flemming Juliussen, Kunde- og salgschef hos ScanPeople, nar netop bestået kurset ”ledelse i praksis", og dette har været en god læring for Flemming, som hver dag kan bruge forskellige værktøjer indenfor ledelse og salg.

Kurset havde god fokus på prioritering af tid og opgaver, organisation, kommunikation, medarbejdernes læring, forhandlingsledelse, og hvordan folk i et team bedre kan arbejde sammen.

 

Flemming har taget kurset over ca. 1½ måned, og dette har fint kunne kombineres med arbejdet, og givet god sparring til Flemmings hverdag ift. forståelse for teamet i ScanPeople’s sammensætning, fokus og især forskelligheder.

 

Flemming har taget kurset hos Connection Management, som er udbyder af flere forskellige ledelseskurser, som enhver leder kan drage nytte af. Se evt. mere her https://www.connection-management.dk/

 

Flemming udtaler:

Jeg er meget positiv over kurset. Både tilrettelæggelsen af kurset, forløbet, undervisningen, og det understøttende materiale med tilhørende øvelser, har virkelig givet mig værktøjer til at kunne arbejde videre med mig selv og naturligvis forstå mine medmennesker og mit team endnu bedre. Det kræver naturligvis øvelse, men et lille skridt hver dag mod målet, vil føre til success i sidste ende”.

 

Vi ønsker tillykke til Flemming, og vil glæde os til at Flemmings erfaringer med kurset kan udmøntes i praksis i ScanPeoples hverdag.

 

ScanPeople Rekruttering - Flemming, uddannelse ScanPeople Rekruttering - Flemming, uddannelse