23-12-2021

Endnu et år er gået, og ScanPeople takker for godt samarbejde. Læs her om 2021 hos ScanPeople.

Selvom 2021 startede hårdt ud, har ScanPeople igen i år haft et successår. En succes der er skabt af vores fantastiske medarbejdere – både jer på kontoret i Taastrup, og vores vikarer i virksomheder på hele Sjælland.

Vi startede en bl.a. en ny Business Unit op, for fortsat at være en specialiseret samarbejdspartner. Derfor kan der nu med Nordic Quality Recruitment tilbydes fokuseret search og rekruttering på specialist- og lederniveau indenfor Life Science industrien. Læs nyheden om Nordic Quality Recruitment her.

 

Da en ScanPeoples kerneværdier er personligt engagement, er vi taknemmelige for og fuldt fokuserede på at opretholde den gode kontakt, vi har til vores mange samarbejdspartnere.

Det fokus tager vi med ind i 2022 sammen med en vision om fortsat at udvikle og styrke vores team samt forretningsmodel, så I fortsat ser værdi i at samarbejde med ScanPeople.

Det personlige engagement vil vi i 2022 også bruge til at blive endnu mere attraktive for de nye generationer på arbejdsmarkedet samt sikre, at vi fortsat arbejder på at opnå bæredygtige processer i alt, hvad vi gør.

Vi glæder os til det nye års projekter, begivenheder og samarbejder.

 

Team ScanPeople siger tak for et godt år og ønsker jer alle, en glædelig jul og et godt nytår!

 

Herunder får du et indblik i lidt af året der gik hos ScanPeople.

ScanPeople vikar, rekruttering, interim, outplacement. God jul og godt nytår