02-03-2022

10 år er gået for Rikke Jakobsen i ScanPeople. Hun startede som kontorelev i februar, kun to år efter ScanPeople blev grundlagt, og vi kan derfor takke hende for en stor del af den succes ScanPeople i dag er blevet til.

I dag er Rikke kunde- & personalekonsulent i ScanPeoples vikarafdeling.

Rikke er energisk. Hun spreder god energi. Hun er løsningsorienteret. Vi har slet ikke tal på hvor mange mennesker, som Rikke har hjulpet i arbejde, men det er mange!

Rikke har fra dag 1 i ScanPeople gjort en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Rikkes åbne tilgang over for mennesker og omgivelser har ført hende til, hvor hun er samt mange af ScanPeoples tidligere kandidater og vikarer er i dag.

Hendes ambitionsniveau har altid været højt, men Rikke har også formået at have en fest undervejs. Hendes arbejdsglæde og store interesse smitter hver dag af på resten af Team ScanPeople. Lige nu er Rikke på barsel, og vi glæder os til at få hende tilbage meget snart!

 

Rikke siger "For 10 år siden startede jeg som kontorelev hos ScanPeople. Jeg har ikke fortrudt det siden. Sammen med de bedste kollegaer er årene gået stærkt, og jeg ser frem til mange flere."

Kæmpe tillykke med dit 10 års jubilæum hos ScanPeople, Rikke – Tak for din kæmpe indsats, og vi glæder os til at følge dig flere år endnu.

 

ScanPeople vikar og rekruttering - Rikke 10 års jubilæum