Scanbur A/S

Vi har i mange år haft et tæt og meget konstruktivt samarbejde med ScanPeople vedr. ansættelse af vikarer samt rekruttering af forskellige stillinger. 

Dameca A/S

Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere en vikar til vores PTA afdeling, i en periode med spidsbelastning.

Continental Dæk Danmark A/S

ScanPeople har været yderst professionelle i deres tilgang til vores behov, og de har ikke skuffet.

DISA Industries A/S

Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere faglærte vikarer til vores produktion. Jeg var positivt overrasket over, hvor professionelt ScanPeople håndterede opgaven. Både før, under og efter vikarperioden.

Gemü ApS

"Mange af vores dygtige medarbejdere indenfor salg og teknik er rekrutteret igennem ScanPeople, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Vi har også brugt dem til outplacement forløb med stor succes."

DAKO A/S

Konsulenterne hos ScanPeople har en god indlevelsesevne i hvilke personkarakterer vi ønsker at vores vikarer har.

Brüel og Kjær

ScanPeople har hjulpet os med rekruttering af vikarer til vores produktion i perioder med spidsbelastning og i nogle tilfælde har vikar forløbet ført til fastansætte.

C & H System

Vi har brugt ScanPeople et par gange bl.a. i forbindelse med ansættelse af en ny Automationsingeniør og en Teknisk designer / dokumentationsspecialist i vores virksomhed.

Jumo Måle- og Reguleringsteknik A/S

Vi har benyttet os af ScanPeople de sidste 2 år, når vi har skulle finde nye kandidater til JUMO. 


Philips Lighting

Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere vikarer til vores produktion. Fra vores allerførste kontakt har ScanPeople været en pålidelig og troværdig samarbejdspartner.