Alfa Laval Copenhagen 

"Vi forventer at ScanPeople holder en høje standard og vil derfor forsat bruge dem når vi har et behov."

ScanPeople referenceVi bruger ScanPeople til at rekruttere faglærte svejse vikarer til vores produktion. Kontakten til ScanPeople er altid let og de har fokus på os som kunde. Vores erfaring er at de hurtigt finder en brugbar vikar og han/hun kommer så til endelig samtale hos os. Og derfra går ansættelsesprocessen nemt og hurtigt.

Kvaliteten af de vikarer vi har er høj. Dette har ført til fastansættelse af nogle vikar efter udløb af kontraktforhold.

Vi forventer at ScanPeople holder en høje standard og vil derfor forsat bruge dem når vi har et behov.

Jacob Hemcker
Produktionschef

 

 

ScanPeople hjalp Alfa laval med at finde en order handler til dekanter forretningen. Opgaven gik på at finde en person der kunne indgå i et lille sammentømret team der håndterer administration i forbindelse med afviklingen af standard ordre. ScanPeople var meget hurtige til at stille med tre potentielle kandidater til stillingen og alle tre havde kompetencer der generelt matchede jobbeskrivelsen.

ScanPeople har løbende fulgt op på konsulentens præstation og om det fungerede godt i for hold til det eksisterende order handler team, ligesom der blev fulgt op med konsulenten selv så ScanPeople løbende havde et klart billede af om konsulenten trivedes i jobbet og om Alfa Laval var tilfredse.

Hvis behovet opstår igen vil Alfa Laval kontakte ScanPeople for at finde en lignende løsning. Potentielle ScanPeople kunder er velkomne til at kontakte Alfa Laval for at høre om forløbet.

Søren Marker
Engineering Manager, BU Decanter - Engineering and Supply - Søborg
 
 
 
 

”Vi samarbejder med ScanPeople (Flemming Juliussen) og har været særdeles tilfredse med den service vi modtager. Efter en usikker start er det lykkes at få klarhed om kravspec til kandidaterne, dette må vi tilskrive Flemming æren for da han med sin vedholdenhed har formået at forstå vores udfordringer.

Jeg ansætter ca 5-10 personer hvert år i de 4 Nordiske lande og har oplevet nogle af mine bedste rekrutteringer igennem ScanPeople og jeg vil klart anbefale andre der søger ”BlueCollar” teknikere at tage en snak med ScanPeople.

Jesper Johansen
Nordic Field Service manager