Referencer fra ScanPeoples ambassadører – vikarer & kandidater

 

Læs her, hvad tidligere og nuværende vikarer og kandidater i forbindelse med vikariater, rekrutterings- og outplacementforløb siger om deres oplevelse med os!

 

ScanPeople rekruttering, vikar, interim management, outplacement. Vikar og kandidat referencer

 

Lisa

Jeg er blevet taget rigtig godt imod hos Brüel & Kjær i min første arbejdsuge. Alle har været utroligt flinke og hjælpsomme, og jeg er blevet sat godt ind i arbejdsopgaverne. 

Jeg kan mærke at der er et godt samarbejde, og jeg føler allerede, at jeg er en del af teamet.

Lisa
ScanPeople Vikarambassadør
Brüel og Kjær

Christian Olsvig 

Jeg kan varmt anbefale Scanpeople som vikarbureau.

Der er en god dialog med konsulenterne omkring de jobs man vil søge, og der bliver lyttet til ens krav.

Jeg har samarbejdet med Scanpeople, i mere end 1 job, og begge med positive udfald (fastansættelse).
 

Christian Olsvig
Imi Precision Engineering
Fritz Schur Teknik

Andy Nybroe

Jeg havde aldrig overvejet at arbejde som vikar, men da ScanPeople kontaktede mig tog jeg chancen, og jeg har ikke fortrudt det siden.

Jeg var mødt med god kommunikation og professionel behandling. Jeg vil (og har allerede) anbefalet ScanPeople til både venner og familie.

Andy Nybroe

FOSS Analytical

Jeanette Clément

"Top professionelt set-up

Super dygtige og engagerede konsulenter 

Gensidig respekt og forståelse."

Jeanette Clément
Kundeservice hos Keim Scandinavian

Peter Rasmussen

Peter stod pludselig i aug. 2020 uden job, og blev tilbudt et outplacement forløb, som han takkede ja. Han fik en personlig scan-konsulent, som forsikrede ham om, at han var i trygge hænder og ville blive klædt ordentlig på til fremtiden.

Gennem Scan-Outplacement fik Peter hjælp til bl.a. at håndtere situationen, lære sig selv bedre at kende gennem personligheds- og intelligenstest, mv. Han siger ”Det var godt at få støvet CVét af, få fif til ansøgninger og finde ud af hvilke kanaler, der bruges til jobsøgning. Jeg er fx ikke den store bruger af sociale medier, så det er heller ikke min foretrukne jobsøgningskanal. Jeg har talt med min scan-konsulent om at lave en mere ”lækker” LinkedIn profil, så det er jeg nu i gang med.”

Hvor er Peter nu? Han fortæller ”Efter at have vænnet mig til ikke at have et arbejde, går det egentlig meget godt. Der er skrevet en del ansøgninger til fuldtidsstillinger. Jeg søger indenfor intern/ekstern salg, projektleder- og teknisk support stillinger i pharma- og produktionsindustrien, men der er meget stille derude.”

Peter Rasmussen
Scan-Outplacement kandidat

Mohammedali Basrawi

”Min oplevelse med Scanpeople har været yderst exceptionel. Som nyuddannet, har jeg søgt arbejde i nogle måneder og en dag, bliver jeg lige pludseligt ringet op af et af deres konsulenter som har fundet mit cv.

Konsulenten fortæller mig om stillingen og jeg kan fornemme personen har gjort sin research, da jeg er kvalificeret til stillingen og det ligger endda indenfor mit speciale.

Først bliver jeg tilbudt en samtale hos dem, og derefter indkaldt til samtale hos selve virksomheden. Konsulenten var meget professionel og engageret og de fik sørget for at man er vejledt og opdateret gennem hele processen.

Der gik KUN 3 dage fra det første opkaldt, til at jeg blev tilbudt job og hele processen har været en enestående oplevelse. Jeg kan ikke andet end at anbefale Scanpeople og skulle muligheden byde på det, så vil jeg helt klart bruge dem igen!”

Mohammedali Basrawi
Ansat som CNC Slibeoperatør hos Kaleido Technology A/S

Bettina Rufford

"De er altid behjælpelige og jeg føler, at de smider alt andet, for at hjælpe mig på vej og at jeg er den vigtigste i verden."

I 2014 gjorde jeg bekendtskab med ScanPeople. Jeg blev ringet op, de havde set mit CV på jobnet, og kunne tilbyde mig et vikariat.

Derefter har jeg brugt min kontakt, et par gange, hvor jeg har manglet job. De er altid behjælpelige og jeg føler, at de smider alt andet, for at hjælpe mig på vej og at jeg er den vigtigste i verden.

Indtil jeg finder mig drømmejob, der hvor jeg skal blive gammel, vil jeg gøre brug af ScanPeople.

Bettina Rufford
Tidligere hos Fritz Schur Teknik

Sven Nyborg Andersen

"Jeg havde aldrig benyttet mig af et vikar/rekrutterings bureau før. Men da jeg ikke lige vidste i hvilken retning jeg ville, tænkte jeg at det var måden at prøve lidt forskelligt.

Og tre uger efter at have søgt en stilling via ScanPeople, fik jeg et 3 måneders vikariat hos Bosch. Men allerede efter 5 uger blev jeg tilbudt 12 måneders forlængelse....Så det var spot-on, i første forsøg. Så alt i alt, en stor tak til ScanPeople og deres konsulenter. Dem ville jeg meget gerne benytte mig igen, såfremt det blev aktuelt."

Sven Nyborg Andersen
Ansat til at reparere haveværktøj hos Robert Bosch A/S

Susanne Singerholm

Altid søde og hjælpsomme mennesker man møder i telefonen og på mail når man tager kontakt til Scanpeople.  

Der er styr på tingene og man får følelsen af at være en del af teamet. 

Susanne Singerholm
FOSS Analytical 

Christian Høy

"Jeg har været meget tilfreds, med mit møde med ScanPeople. Det var en hurtig og effektiv proces jeg gennemgik i jagten på mit nye job.

Der blev lagt vægt på at mine faglige kvalifikationer og ønsker, matchede det job jeg endte med at få. Jeg ville til en hver tid, tage kontakt til ScanPeople igen en anden gang."

Christian Høy
Servicetekniker hos Getinge Danmark A/S