Referencer fra ScanPeoples ambassadører – vikarer & kandidater

 

Læs her, hvad tidligere og nuværende vikarer og kandidater i forbindelse med vikariater, rekrutterings- og outplacementforløb siger om deres oplevelse med os!

 

ScanPeople rekruttering, vikar, interim management, outplacement. Vikar og kandidat referencer

 

Lisa

Jeg er blevet taget rigtig godt imod hos Brüel & Kjær i min første arbejdsuge. Alle har været utroligt flinke og hjælpsomme, og jeg er blevet sat godt ind i arbejdsopgaverne. 

Jeg kan mærke at der er et godt samarbejde, og jeg føler allerede, at jeg er en del af teamet.

Lisa
ScanPeople Vikarambassadør
Brüel og Kjær

Susanne Singerholm

Altid søde og hjælpsomme mennesker man møder i telefonen og på mail når man tager kontakt til Scanpeople.  

Der er styr på tingene og man får følelsen af at være en del af teamet. 

Susanne Singerholm
FOSS Analytical 

Peter Rasmussen

Peter stod pludselig i aug. 2020 uden job, og blev tilbudt et outplacement forløb, som han takkede ja. Han fik en personlig scan-konsulent, som forsikrede ham om, at han var i trygge hænder og ville blive klædt ordentlig på til fremtiden.

Gennem Scan-Outplacement fik Peter hjælp til bl.a. at håndtere situationen, lære sig selv bedre at kende gennem personligheds- og intelligenstest, mv. Han siger ”Det var godt at få støvet CVét af, få fif til ansøgninger og finde ud af hvilke kanaler, der bruges til jobsøgning. Jeg er fx ikke den store bruger af sociale medier, så det er heller ikke min foretrukne jobsøgningskanal. Jeg har talt med min scan-konsulent om at lave en mere ”lækker” LinkedIn profil, så det er jeg nu i gang med.”

Hvor er Peter nu? Han fortæller ”Efter at have vænnet mig til ikke at have et arbejde, går det egentlig meget godt. Der er skrevet en del ansøgninger til fuldtidsstillinger. Jeg søger indenfor intern/ekstern salg, projektleder- og teknisk support stillinger i pharma- og produktionsindustrien, men der er meget stille derude.”

Peter Rasmussen
Scan-Outplacement kandidat

Sylvain Daniel Mertinitz

Jeg fandt stillingen på nettet og tog kontakt til ScanPeople, som stod for rekrutteringen. Jeg mødtes med en af ScanPeoples konsulenter, som på en yderst sober og professionel måde spurgte ind til min person og mine kvalifikationer.

Det var tydeligt at mærke, at der blev gået grundigt til værks i bestræbelserne på at finde den bedst egnede kandidat. Selvom der stod meget på spil for mig, så følte jeg mig godt tilpas de gange, hvor jeg var ude hos ScanPeople. Der var tale om nogle behagelige samtaler, og i dag tænker jeg tilbage på hele forløbet, som en rigtig god oplevelse.

Sylvain Daniel Mertinitz
Rekrutteret til fast stilling i slutkontrollen
Danotherm Electric

Andy Nybroe

Jeg havde aldrig overvejet at arbejde som vikar, men da ScanPeople kontaktede mig tog jeg chancen, og jeg har ikke fortrudt det siden.

Jeg var mødt med god kommunikation og professionel behandling. Jeg vil (og har allerede) anbefalet ScanPeople til både venner og familie.

Andy Nybroe

FOSS Analytical

Christian Olsvig 

Jeg kan varmt anbefale Scanpeople som vikarbureau.
 
Der er en god dialog med konsulenterne omkring de jobs man vil søge, og der bliver lyttet til ens krav.
Jeg har samarbejdet med Scanpeople, i mere end 1 job, og begge med positive udfald (fastansættelse).
 
Christian Olsvig
Imi Precision Engineering
Fritz Schur Teknik

Tina Aagaard

ScanPeople = Professional, Passionated, Polite.

De bedste anbefalinger til fremtidige kandidater, prøv dem... De er dygtige.

Tina Aagaard
Logistikkoordinator hos Fritz Schur Energy A/S

Steen Ringkjøbing

Steen har som vikar været beskæftiget indenfor logistik, skadeservice, produktion og senest som teknisk indkøber.

"Jeg har i flere omgange stået i en situation, hvor jeg gerne ville have et nyt job, og begge gange har ScanPeople været en god og seriøs samarbejdspartner. Det er min erfaring, at de har et stort netværk at trække på, og det er gået hurtigt og har været uden problemer at få et nyt job gennem ScanPeople"

Steen Ringkjøbing
ScanPeople vikar
Staples Danmark, RMIG, Skadeservice Danmark og Philips Healthcare

Bettina Rufford

"De er altid behjælpelige og jeg føler, at de smider alt andet, for at hjælpe mig på vej og at jeg er den vigtigste i verden."

I 2014 gjorde jeg bekendtskab med ScanPeople. Jeg blev ringet op, de havde set mit CV på jobnet, og kunne tilbyde mig et vikariat.

Derefter har jeg brugt min kontakt, et par gange, hvor jeg har manglet job. De er altid behjælpelige og jeg føler, at de smider alt andet, for at hjælpe mig på vej og at jeg er den vigtigste i verden.

Indtil jeg finder mig drømmejob, der hvor jeg skal blive gammel, vil jeg gøre brug af ScanPeople.

Bettina Rufford
Tidligere hos Fritz Schur Teknik

Allan Rex Pedersen

Jeg var kandidat til en stilling som Teamleder i R&D afdelingen hos DISA Industries. Der var hård konkurrence om stillingen og det endte med at der var en anden af ScanPeoples præsenterede kandidater der fik jobbet.

Jeg blev i forlængelse af rekrutteringsprocessen udlejet som Interim Manager gennem ScanPeople til en ad hoc ansættelse for en 3 måneders periode, som siden blev forlænget i 6 måneder.

Jeg er i dag fastansat hos DISA Industries som Elektroingeniør med speciale i programmering af selskabets PLC og SCADA systemer. Samarbejdet med ScanPeople har fungeret nemt. Hurtig reaktionstid og god service. ScanPeople har været engageret og indlevende ved enhver henvendelse.

 

Allan Rex Pedersen
Udlejet som Interim Manager / Elektro- & Automationsingeniør via ScanPeople
DISA Industries, Norican Group