Keim Scandinavia A/S

"Top professionelt set-up

Kaleido Technology A/S

”Min oplevelse med Scanpeople har været yderst exceptionel. Som nyuddannet, har jeg søgt arbejde i nogle måneder og en dag, bliver jeg lige pludseligt ringet op af et af deres konsulenter som har fundet mit cv.

Robert Bosch A/S

"Jeg havde aldrig benyttet mig af et vikar/rekrutterings bureau før. Men da jeg ikke lige vidste i hvilken retning jeg ville, tænkte jeg at det var måden at prøve lidt forskelligt.

Getinge Danmark A/S

"Jeg har været meget tilfreds, med mit møde med ScanPeople. Det var en hurtig og effektiv proces jeg gennemgik i jagten på mit nye job.

Cobham SATCOM

"Min oplevelse af engagerede og seriøse konsulenter, kombineret med udsendelse som vikar til et firma der var velorganiseret og imødekommende, gjorde at jeg i en ufrivillig ny ledighedsperiode vendte retur til ScanPeople.

Fritz Schur Energy A/S

"ScanPeople = Professional, Passionated, Polite.

DISA Industries, Norican Group

"Jeg var kandidat til en stilling som Teamleder i R&D afdelingen hos DISA Industries. Der var hård konkurrence om stillingen og det endte med at der var en anden af ScanPeoples præsenterede kandidater der fik jobbet.

Philips Healthcare

"Jeg kendte ikke i forvejen noget til ScanPeople, da jeg første gang stødte på dem da de søgte efter en ny medarbejder til en af deres kunder.

Staples Danmark, RMIG, Skadeservice Danmark og Philips Healthcare

Steen har som vikar været beskæftiget indenfor logistik, skadeservice, produktion og senest som teknisk indkøber.

Danotherm Electric

"Jeg fandt stillingen på nettet og tog kontakt til ScanPeople, som stod for rekrutteringen. Jeg mødtes med en af ScanPeoples konsulenter, som på en yderst sober og professionel måde spurgte ind til min person og mine kvalifikationer.