Vi henvender os til:

 

Mange bureauer beskæftiger sig med et større antal faggrupper, hvilket kan resultere i manglende forståelse for og erfaring med det segment, der rekrutteres til. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale til:
 

 • Industri virksomheder
 • Tekniske virksomheder
 • Medico viksomheder
 • Pharma virksomheder

 

Seneste nyheder

 • God påske fra team ScanPeople

  18-03-2021

  I denne tid hvor nærvær og familie er rykket en del tættere - dog på afstand - vil vi benytte lejligheden til at ønske dig og dine kære en rigtig god påske. Vi vil gerne sige tak for den gode dialog. Se Team ScanPeople's hilsner til dig i bunden af denne nyhed.

  Læs mere …  
 • Partnerskab & ny business unit - Endnu mere specialiserede

  17-03-2021

  ScanPeople har indgået et partnerskab og har startet en ny business unit op under navnet Nordic Quality Recruitment (NQR).

  Læs mere …  
 • Det nye perspektiv på fremtidens arbejdsplads

  15-01-2020

  "Jeg arbejder hjemmefra". Det sidste år har givet Danmark et nyt perspektiv på fremtidens arbejdsplads.

  Læs mere …  

Corona / Covid-19:

ScanPeople vikar og rekruttering, corona, Covid-19Corona-virus/Covid-19 har ramt hele Danmark. Vi holder åbent i ScanPeople og arbejder i henhold til regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Det er vigtigt for os, at stå til rådighed for vores kunder. Vi er bevidste om, at Danmark gennemgår en udfordrende periode i øjeblikket, bl.a. med medarbejdere i hjemmekarantæne. Mange virksomheder vil blive berørt og vil kunne få behov for midlertidig assistance / en vikar der kan varetage en hjemsendt medarbejders funktion i en midlertidig periode.

Vi tager naturligvis de forholdsregler der skal tages. Vi har stort fokus på, at både ScanPeople's medarbejdere samt alle vores vikarer og kandidater efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Vi har indført adskillige tiltag, og har bl.a. fået lavet stofmundbind med eget logo til alle medarbejdere og vikarer, samt udarbejdet en intern "corona-håndbog" mv.

Kontakt os på 43310071 for at høre yderligere om, hvordan ScanPeople tackler situationen.