Virksomheder

DISA Industries A/S

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere faglærte vikarer til vores produktion. Jeg var positivt overrasket over, hvor professionelt ScanPeople håndterede opgaven. Både før, under og efter vikarperioden.
Efter det indledende møde i vores virksomhed, hvor jeg havde beskrevet mine ønsker om vikarernes uddannelsesmæssige baggrund og hvilke kompetencer jeg ønskede opfyldt, fik jeg tilsendt en samlet præsentation af alle kandidaterne samt en mail med vedhæftet CV for dem alle. Det var yderst kompetente vikarer jeg fik til samtale, og deres CV indeholdt også referencer fra tidligere arbejdsgivere. Efterfølgende fastansatte jeg 2 af vikarerne. Jeg vil benytte ScanPeople igen, hvis jeg skal ud og opnormere i min afdeling."

Afdelingsleder - Per Heinig

Clip-Lok SimPak (Scandinavia) ApS

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere vikarer til vores produktion, både i forbindelse med akutte behov for vikaransættelse, men også til mere længerevarende ansættelser – som også er endt med fastansættelse.
ScanPeople optræder altid som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. De er gode til at finde egnede vikarer og følger helt naturligt op på tingene. Specielt har det været imponerende hvor omstillingsparate de er og med hvor kort varsel de er i stand til at finde vikarer i akutte situationer.
Derudover sætter vi pris på at blive kontaktet hver gang vi får en ny vikar, for at høre om vedkommende er mødt og om de lever op til vores forventninger."

Drifts- og Administrationschef – Allan Nolsøe

INTERROLL Joki A/S

"Vi har gennem en årrække haft et tæt og konstruktivt samarbejde med Scanpeople, i forbindelse med vikarer og ansættelser.
Vi finder Scanpeople yderst professionelle i forbindelse med rekrutering af de rette personer til os. Her taler jeg ikke blot omkring de faglige kvalifikationer, men også de personlige, således at disse personer kan indgå i specifikke teams.
De samarbejdslige rutiner med Scanpeople gør at, at alt forløber glidende, og vi er sikret at de overenskomstmæssige forhold er i orden."

Drift ansvarlig – Morten Bandholtz

LaboGene ApS

"Jeg stiftede bekendtskab til ScanPeople gennem min tidligere ansættelse. Hvor vi havde rigtig gode erfaringer med dem. Derfor var jeg ikke sen til at kontakte Brian da vi søgte medarbejdere til at styrke os i min nuværende ansættelse. ScanPeople hjælper mig til at finde de rigtige profiler (QA, udvikling, dokumentationsspecialister mf.) gennem tæt samarbejde og sparer mig en masse tid i rekrutteringsprocessen."

Teknisk Chef - Christian Andersen

DAKO A/S

"Konsulenterne hos ScanPeople har en god indlevelsesevne i hvilke personkarakterer vi ønsker at vores vikarer har.

De er handlekraftige og sikrer en hurtig levering af akut vikarbehov.

Rigtig fin opfølgning på om vikaren er rigtig i forhold til opgaven."

Teamleder - Helle Fritz

C & H System

"Vi har brugt ScanPeople et par gange bl.a. i forbindelse med ansættelse af en ny Automationsingeniør og en Teknisk designer / dokumentationsspecialist i vores virksomhed. ScanPeople stod for annoncering, første screening og samtale, hvorefter vi blev præsenteret for et par udvalgte kandidater, som vi så selv arbejdede videre med.

ScanPeople har i enhver sammenhæng ageret professionelt og vores udbytte af samarbejdet har været to dygtige medarbejdere, som passer fagligt ind i vores virksomhed, men som i lige så høj grad også har vist sig at være det rigtige match rent menneskeligt"

Manager Automation Department - Kim Bjerg Hansen

Philips Lighting

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere vikarer til vores produktion. Fra vores allerførste kontakt har ScanPeople været en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. De tager altid opgaven meget seriøst og følger helt naturligt op på tingene. Det er ikke noget, som vi på samme måde har oplevet hos andre vikar bureauer.

Det er tydeligt for os, at ScanPeople har fingeren på pulsen og har et godt branchekendskab. Det har bl.a. resulteret i, at flere af de vikarer vi har fået gennem ScanPeople i dag er fastansatte medarbejdere i vores virksomhed. 

Jeg synes det er rigtigt godt, især at jeg bliver ringet op hvergang vi får en ny vikar, for at høre om vedkommende er mødt osv. Dette gør de andre bureauer ikke. Mit udbytte har selvfølgelig været at vi efterhånden kender hinanden. Det er let at ringe for at bestille en vikar, for ScanPeople ved allerede hvem vi er. Jeg har fået mange nye rigtigt gode medarbejdere"

Production Manager - Pernille Kønig Broeders

BK Medical

"Vi har benyttet os af ScanPeoples ydelser 5-10 gange, både i forbindelse med akutte behov for vikaransættelse, men også til mere længerevarende ansættelser.

Vi har hver gang været meget glade for samarbejdet og vores oplevelse har været, at ScanPeople altid har været dygtige til at finde frem til en håndfuld egnede kandidater, som matchede vores ønsker og behov.

Selvom det ikke har været det afgørende, så har ScanPeople’s priser rent faktisk også vist sig at være særdeles konkurrencedygtige. Det vigtigste har dog været, at vi ikke har skullet bruge en masse tid på at snakke med personer, som vi ikke fandt egnede til stillingen. Her har ScanPeople været knivskarpe til at udvælge de rigtige kandidater"

Operations Manager - Brian Nielsen

Danotherm Electric

"Vi har brugt ScanPeople til at finde personale til produktionsopgaver, lageropgaver, indgangskontrol og produktionsstyringsopgaver.

Hver gang vi har samarbejdet med ScanPeople har de på kort tid formået at håndplukke en række velkvalificerede kandidater, som vi efterfølgende har haft til samtale.

Jeg vil især fremhæve den løbende dialog, som vi har med ScanPeople gennem hele ansættelsesprocessen, og på den baggrund må jeg sige, at det har været en fornøjelse at benytte ScanPeople som rekrutteringsbureau"

Production Manager - Steen Jensen

Xylem Water Solutions Denmark

"Vores samarbejde med ScanPeople har været en positiv oplevelse. Vi har i vores virksomhed primært søgt vikarer til lager, produktion og service.

ScanPeople har i den sammenhæng udvalgt en række kompetente kandidater, hvilket har gjort det let for os at finde de rette medarbejdere"

Servicechef - Tonny Hoffmann

Oticon

"Jeg synes oplevelsen med ScanPeople har været tilfredsstillende. De har stået for rekruttering af industrioperatører til vores virksomhed og vi har fået indfriet vores forventninger. I vores virksomhed havde vi en fastlagt profil vi søgte at finde.

ScanPeople var med til at lave reguleringer i denne profil for at sikre den helt rigtige medarbejder til jobbet. Derefter modtog vi en del profiler på personer, der kunne passe ind i netop vores virksomhed, hvilket har virket rigtig godt. Vi har været glade for forløbet med ScanPeople"

Vice President - Operations Steen Eriksen