Virksomheder

Brüel og Kjær

"ScanPeople har hjulpet os med rekruttering af vikarer til vores produktion i perioder med spidsbelastning og i nogle tilfælde har vikar forløbet ført til fastansætte.

ScanPeople er gode til at spørge ind til hvilke kompetencer der er behov for ogsender ud fra denne dialog en håndfuld CV’er på egnede kandidater.

Responstiden fra vi har lagt en forespørgsel til vi modtager de første kandidater er få dage, hvilket fører til at vi meget hurtigt kan omstille og igangsætte produktion af specifikke ordre. Opfølgningen på vikarernes fremmøde samt hvordan de er faldet til i produktionen er helt i top – og i samme omgang spørges der altid indtil om behovet er dækket eller vi skulle have behov for mere hjælp. ScanPeople er også gode til at komme forbi minimum en gang om året for at opretholde

den personlige kontakt samt at tale om nye muligheder for samarbejde evt. andre fagområder."

Production Manager - Allan Hede Alstrup

 

Fritz Schur Technical Group

"Vi har gennem de sidste par år samarbejdet med ScanPeople vedr. rekruttering af faglærte såvel som ufaglærte vikarer til vores produktion og lager.

Scan People lægger stor vægt på at de forstår vores behov og vores kultur, således at de derigennem kan levere kandidater med både den rette faglige baggrund og erfaring og den rette personlighed.  

Alle, man møder hos ScanPeople, modtager ens henvendelser venligt og professionelt. Der bliver reageret hurtigt og der bliver fulgt op på tingene.

Vores oplevelse er, at ScanPeople leverer vikarer af høj kvalitet; vikarer, der både fagligt og personlig passer til netop vores virksomhed.

Vi er glade for samarbejdet og tøver ikke med at anbefale ScanPeople."

HR-Konsulent - Dorte Kryger Jensen

 

Jumo Måle- og Reguleringsteknik A/S

"Vi har benyttet os af SCANPEOPLE de sidste 2 år, når vi har skulle finde nye kandidater til JUMO. 

Vi har været glade for at bruge SCANPEOPLE, da de har sat sig ind i vores værdier og kultur (DNA) i firmaet, 

og derved har de kunne finde de rigtige kandidater som passer ind i JUMO. 

Under processerne har der været en god, ærlig og konstruktiv dialog, samt et ugenligt feedback, 

som gør at vi er kommet hurtigere til vores fælles mål, og har derved opnået en stor succes, på at finde de rigtige kandidater."

Country Manager - Lars Flygenring

 

Dameca A/S

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere en vikar til vores PTA afdeling, i en periode med spidsbelastning

Vores oplevelse er, at ScanPeople starter med at sætte sig grundigt ind i vores behov, både hvad angår faglige kompetencer og personlighed til den ønskede opgave

Vi har fået tilsendt papirer på en håndfuld kandidater, og hvis vi har behov for det, går det stærkt med at finde flere.

Det har været meget positivt at ScanPeople følger op på, hvordan det går – uden at vi dog har haft dem i røret hele tiden”

ME Manager - Ulla Zangenberg

 

Alfa Laval Copenhagen 

"Vi bruger ScanPeople til at rekruttere faglærte svejse vikarer til vores produktion. 

Kontakten til ScanPeople er altid let og de har fokus på os som kunde. Vores erfaring er at de hurtigt finder en brugbar vikar og han/hun kommer så til endelig samtale hos os. Og derfra går ansættelsesprocessen nemt og hurtigt.

Kvaliteten af de vikarer vi har er høj. Dette har ført til fastansættelse af nogle vikar efter udløb af kontraktforhold.

Vi forventer at ScanPeople holder en høje standard og vil derfor forsat bruge dem når vi har et behov."

Produktionschef - Jacob Hemcker

 

DISA Industries A/S

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere faglærte vikarer til vores produktion. Jeg var positivt overrasket over, hvor professionelt ScanPeople håndterede opgaven. Både før, under og efter vikarperioden.

Efter det indledende møde i vores virksomhed, hvor jeg havde beskrevet mine ønsker om vikarernes uddannelsesmæssige baggrund og hvilke kompetencer jeg ønskede opfyldt, fik jeg tilsendt en samlet præsentation af alle kandidaterne samt en mail med vedhæftet CV for dem alle. Det var yderst kompetente vikarer jeg fik til samtale, og deres CV indeholdt også referencer fra tidligere arbejdsgivere. Efterfølgende fastansatte jeg 2 af vikarerne. Jeg vil benytte ScanPeople igen, hvis jeg skal ud og opnormere i min afdeling."

Afdelingsleder - Per Heinig

 

Clip-Lok SimPak (Scandinavia) ApS

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere vikarer til vores produktion, både i forbindelse med akutte behov for vikaransættelse, men også til mere længerevarende ansættelser – som også er endt med fastansættelse. 

ScanPeople optræder altid som en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. De er gode til at finde egnede vikarer og følger helt naturligt op på tingene. Specielt har det været imponerende hvor omstillingsparate de er og med hvor kort varsel de er i stand til at finde vikarer i akutte situationer. 

Derudover sætter vi pris på at blive kontaktet hver gang vi får en ny vikar, for at høre om vedkommende er mødt og om de lever op til vores forventninger."

Drifts- og Administrationschef – Allan Nolsøe

 

INTERROLL Joki A/S

"Vi har gennem en årrække haft et tæt og konstruktivt samarbejde med Scanpeople, i forbindelse med vikarer og ansættelser.

Vi finder Scanpeople yderst professionelle i forbindelse med rekrutering af de rette personer til os. Her taler jeg ikke blot omkring de faglige kvalifikationer, men også de personlige, således at disse personer kan indgå i specifikke teams.

De samarbejdslige rutiner med Scanpeople gør at, at alt forløber glidende, og vi er sikret at de overenskomstmæssige forhold er i orden."

Drift ansvarlig – Morten Bandholtz

 

DAKO A/S

"Konsulenterne hos ScanPeople har en god indlevelsesevne i hvilke personkarakterer vi ønsker at vores vikarer har.

De er handlekraftige og sikrer en hurtig levering af akut vikarbehov.

Rigtig fin opfølgning på om vikaren er rigtig i forhold til opgaven."

Teamleder - Helle Fritz

 

C & H System

"Vi har brugt ScanPeople et par gange bl.a. i forbindelse med ansættelse af en ny Automationsingeniør og en Teknisk designer / dokumentationsspecialist i vores virksomhed. ScanPeople stod for annoncering, første screening og samtale, hvorefter vi blev præsenteret for et par udvalgte kandidater, som vi så selv arbejdede videre med.

ScanPeople har i enhver sammenhæng ageret professionelt og vores udbytte af samarbejdet har været to dygtige medarbejdere, som passer fagligt ind i vores virksomhed, men som i lige så høj grad også har vist sig at være det rigtige match rent menneskeligt"

Manager Automation Department - Kim Bjerg Hansen

 

Philips Lighting

"Vi har brugt ScanPeople til at rekruttere vikarer til vores produktion. Fra vores allerførste kontakt har ScanPeople været en pålidelig og troværdig samarbejdspartner. De tager altid opgaven meget seriøst og følger helt naturligt op på tingene. Det er ikke noget, som vi på samme måde har oplevet hos andre vikar bureauer.

Det er tydeligt for os, at ScanPeople har fingeren på pulsen og har et godt branchekendskab. Det har bl.a. resulteret i, at flere af de vikarer vi har fået gennem ScanPeople i dag er fastansatte medarbejdere i vores virksomhed. 

Jeg synes det er rigtigt godt, især at jeg bliver ringet op hvergang vi får en ny vikar, for at høre om vedkommende er mødt osv. Dette gør de andre bureauer ikke. Mit udbytte har selvfølgelig været at vi efterhånden kender hinanden. Det er let at ringe for at bestille en vikar, for ScanPeople ved allerede hvem vi er. Jeg har fået mange nye rigtigt gode medarbejdere"

Production Manager - Pernille Kønig Broeders

 

BK Medical

"Vi har benyttet os af ScanPeoples ydelser 5-10 gange, både i forbindelse med akutte behov for vikaransættelse, men også til mere længerevarende ansættelser.

Vi har hver gang været meget glade for samarbejdet og vores oplevelse har været, at ScanPeople altid har været dygtige til at finde frem til en håndfuld egnede kandidater, som matchede vores ønsker og behov.

Selvom det ikke har været det afgørende, så har ScanPeople’s priser rent faktisk også vist sig at være særdeles konkurrencedygtige. Det vigtigste har dog været, at vi ikke har skullet bruge en masse tid på at snakke med personer, som vi ikke fandt egnede til stillingen. Her har ScanPeople været knivskarpe til at udvælge de rigtige kandidater"

Operations Manager - Brian Nielsen

 

Danotherm Electric

"Vi har brugt ScanPeople til at finde personale til produktionsopgaver, lageropgaver, indgangskontrol og produktionsstyringsopgaver.

Hver gang vi har samarbejdet med ScanPeople har de på kort tid formået at håndplukke en række velkvalificerede kandidater, som vi efterfølgende har haft til samtale.

Jeg vil især fremhæve den løbende dialog, som vi har med ScanPeople gennem hele ansættelsesprocessen, og på den baggrund må jeg sige, at det har været en fornøjelse at benytte ScanPeople som rekrutteringsbureau"

Production Manager - Steen Jensen