Træ-/arbejdsmænd med truckkort

 

ScanPeople søger efter 2 arbejdsmænd til vores kunde, en trælast i Karlslunde. Kunden har travlt, og skal udvide. I den forbindelse søger ScanPeople 2 kandidater, med truckcertifikat, og gerne trælast-/byggemarkedserfaring som ikke er bange for at tage fat. Der er tale om længerevarende vikariater, med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaver:

 • Truckkørsel med træ og andre varer
 • Oplægning af træ
 • Opsætning af træstolper
 • Div. Forefaldende arbejdsmandsopgaver
 • Læsning og losning af biler/lastbiler

Kvalifikationer:

 • Du har byggemarkeds- eller trælasterfaring (fordel, men ikke et krav)
 • Du er i god fysisk form, da det til tider kan være hårdere fysisk arbejde
 • Du er mødestabil og engageret
 • Du arbejder struktureret og systematisk
 • Du har en præsentabel fremtoning og gode samarbejdsevner
 • Du er proaktiv og løsningsorienteret

Arbejdstiden er henholdsvis 16.00 – 24.00 hver dag, og 03.00 – 11.00 hver dag.

Ansøgningsfrist:
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.
Ansøgning:
Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Flemming Juliussen på 43 31 00 67.

Søg jobbet her:

https://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10609

OBS: Hvis du allerede har registreret dig via vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 10609 for at søge jobbet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om Optimera:
Optimera omfatter 17 store byggemarkeder i Danmark og Grønland, samt et online byggecenter med landsdækkende levering. Som professionel byggecenterkæde er størstedelen af Optimeras kunder professionelle håndværkere, der arbejder med bygge- og renoveringsprojekter. Optimera har også en betydelig omsætning fra gør-det-selv kunder.

Om ScanPeople:
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.

Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.

Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.

Hvis dette job ikke er det rette for dig, opfordres du til at følge os på os på LinkedIn og Facebook, hvor du løbende holdes opdateret omkring alle vores åbne stillinger.