Operatør med teknisk snilde

 

ScanPeople ApS søger for kunde på vestegnen en energisk og robust person med flair for mekanik, hydraulik og elektronik. Der arbejdes i 2-holdsskift, og du vil indgå i et team, som arbejder henholdsvis kl. 06.00-14.00 og kl. 14.00-22.00 hver anden uge.  

Stillingen  

I et team på i alt 5 kolleger indgår du i produktionen og er med til at sørge for at produktionen forløber gnidningsfrit. Efter endt oplæring skal du være i stand til at operere og delvist servicere skæremaskiner ved at foretage fejlfinding og udføre små reparationer, som udskiftning af kontakter og relæer samt mekaniske dele o.l.  

Kandidaten  

For at få succes i stillingen kræver det gode samarbejdsevner, en fleksibel indstilling til arbejdsopgaverne, og måske du har en baggrund som industrioperatør, og kender til Mekanik, og Hydraulik.

Du er ikke bange for at tage ansvar. Du bevarer overblikket, er struktureret og praktisk anlagt. Samtidig er du selvkørende og kreativ og kan tænke ud af boksen.  

Kvalitet og faglig stolthed er naturlige elementer for dig, ligesom du sætter sikkerhed på arbejdspladsen højt og går gerne i front på dette område. 

IT  

Kendskab til Microsoft Office og Google mail er en fordel. Kandidaten vil blive oplært i firmaets egne produktions- og shippingsystemer.  

Sprog  

Du kommunikerer ubesværet på dansk, og du er i stand til at tale og forstå engelsk. 

Andet  

For at bestride stillingen er truck kort er et krav, men for den rette kandidat tilbyder virksomheden at sørge for kursus.  

Virksomheden tilbyder  

  1. Fastansættelse i en travl virksomhed i løbende udvikling  
  2. Et godt arbejdsmiljø blandt positive kolleger i Hedehusene  
  3. En travl hverdag med mange forskellige opgaver  
  4. Mulighed for indflydelse på egen og virksomhedens udvikling  
  5. En god løn, der modsvarer dine kompetencer – tillæg for evt. tilkaldevagt  

 

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og vil du være del af et spændende arbejdsmiljø 

blandt gode kolleger, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV pr. mail til 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. For yderligere information kan Flemming Juliussen fra ScanPeople kontaktes på telefon 43 31 00 71.

 

Om ScanPeople: 

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma. Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.