Lager- og skæremedarbejder

 

Scanpeople søger en lager- og skæremedarbejder.
Til vores kundes gulvcenter i Søborg søger vi snarest muligt en lager- og skæremedarbejder til lager- og logistikafdeling.

Jobbet
Som lagermedarbejder vil dine primære arbejdsopgaver være at finde og pakke varer til levering, læsning og losning af biler og containere, ordreekspedition samt andet forfaldende lagerarbejde i samarbejde med 4 kollegaer i afdelingen. Du vil fra start blive lært op i produktion/skæring af gulvbelægning og vil herefter tilgå lagerfunktionen. Arbejdet er fysisk krævende idet du skal pakke træ/-klikgulve, samt skære gulvtæpper og linoleumsruller op efter mål.

Din profil

  • Du har truckcertifikat
  • Du har branchekendskab eller erfaring fra et lignende job
  • Du har et positivt væsen og sætter en ære i at gøre en god indsats
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er serviceminded
  • Du er ordensmenneske, pligtopfyldende og præcis

Virksomheden tilbyder
Et travlt og spændende job med masser af udfordringer samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Et positivt og uformelt arbejdsklima med dygtige kollegaer. Dertil kommer gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Flemming Juliussen på 43 31 00 71.

Søg jobbet her http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10265

Om Scandinova:
Scandinova leverer gulvløsninger af høj kaliber og kvalitet. Vi er Danmarks største gulvgrossist og en del af Bygma Koncernen. Vores fokus er at yde et højt serviceniveau til vores kunder, herunder hurtige og optimale løsninger. Vi har hovedkontor i København, og gulvcentre i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi er en velfungerende og dynamisk organisation, og vores største styrke er personalet, som er fagligt dygtige og yder professionel rådgivning i vores brede produktprogram.